4x Columbus Travel voor € 20 + gratis special In Eigen Land

Al 15 jaar is Columbus Travel het nr. 1 magazine voor de gepassioneerde reiziger die buiten de gebaande paden wil treden. Reis nu met ons mee en ontvang de special In Eigen Land als welkomstcadeau. Deze speciale editie biedt maar liefst 148 pagina's inspiratie voor een bijzondere vakantie in Nederland.

 Columbus Abo In Eigen Land V2

Exclusief abonneevoordeel + welkomstgeschenk

  • Ontvang inspiratie en tips die onmisbaar zijn om je volgende droomreis weg van de massa te plannen. Ver weg, dichtbij en voor elk budget.
  • Leer hoe je met kleine stappen kunt bijdragen aan een duurzamere wereld
  • Krijg gratis toegang tot ons online archief: de mooiste reisreportages uit ons 15-jarig bestaan. Altijd en overal toegankelijk met je tablet en telefoon.
  • Profiteer van exclusieve abonneevoordelen, zoals korting op autohuur en elke maand weer kans op fantastische prijzen zoals weekendjes weg en reisaccessoires
  • Ontvang met je Columbus-abonnement nu tijdelijk In Eigen Land als welkomstcadeau

Uw gegevens
Naam
Geboortedatum
Adres
Contact
*Na afloop van de kortingsperiode geldt de reguliere abonnementsprijs van €25,65 per halfjaar en is het abonnement eenvoudig opzegbaar.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Wil je Columbus Travel in het buitenland ontvangen? Neem dan contact met ons op via + 31 (0)20 894 5660 of klantenservice@columbusmagazine.nl