Columbus Travel is jarig! Feest je mee?

Al 15 jaar is Columbus Travel het nr. 1 magazine voor gepassioneerde reizigers. En dat vieren we graag met jou!

Gedurende het hele jaar verschijnen er ontelbaar veel schitterende reisreportages in het magazine en op onze website. De publieksfavorieten van de afgelopen jaren vind je in de dubbeldikke jubileumeditie. We hopen dat je er inspiratie door opdoet om, heel voorzichtig, vooruit te kijken naar jouw volgende droomreis.  

4x Columbus Travel voor € 25 + jubileumnummer cadeau

  • Ontvang inspiratie en tips die onmisbaar zijn om je volgende droomreis weg van de massa te plannen. Ver weg, dichtbij en voor elk budget.
  • Leer hoe je met kleine stappen kunt bijdragen aan een duurzamere wereld
  • Krijg gratis toegang tot ons online archief: de mooiste reisreportages uit ons 15-jarig bestaan. Altijd en overal toegankelijk met je tablet en telefoon.
  • Profiteer van exclusieve abonneevoordelen, zoals korting op autohuur en elke maand weer kans op fantastische prijzen zoals weekendjes weg en reisaccessoires
  • Ontvang met je Columbus-abonnement nu tijdelijk het jubileumnummer cadeau

Uw gegevens
Naam
Adres
Contact
*Na afloop van de kortingsperiode geldt de reguliere abonnementsprijs van €25,65 per halfjaar en is het abonnement eenvoudig opzegbaar.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Wil je Columbus Travel in het buitenland ontvangen? Neem dan contact met ons op via + 31 (0)20 894 5660 of klantenservice@columbusmagazine.nl