60% korting! 9x Columbus Travel + delicious. Italië kookboek van € 86 voor € 35

Eten is weten. Je begrijpt een cultuur pas écht als je er de delicatessen hebt geproefd en de eetgewoonten hebt ervaren. Columbus Travel neemt je deze zomer mee op een culinaire wereldreis. Geniet aan je eigen keukentafel van de smakelijke reisreportages en schitterende fotografie en doe inspiratie op voor je eerstvolgende culinaire (city)trip.

Superdeal: abonneer je nú een jaarlang op Columbus Travel voor slechts € 35. Je ontvangt maar liefst 9 edities heerlijke reisinspiratie én het delicious. Italië kookboek ter waarde van € 29,99 als welkomstcadeau!

Col Culinair Kookboek

  • Ontvang inspiratie en tips die onmisbaar zijn om je volgende droomreis weg van de massa te plannen. Ver weg, dichtbij en voor elk budget.
  • Leer hoe je met kleine stappen kunt bijdragen aan een duurzamere wereld
  • Krijg gratis toegang tot ons online archief. De mooiste reisreportages altijd en overal toegankelijk met je tablet en telefoon.
  • Profiteer van exclusieve abonneevoordelen, zoals korting op autohuur en elke maand weer kans op fantastische prijzen zoals weekendjes weg en reisaccessoires
  • Ontvang bij je Columbus-jaarabonnement nu tijdelijk het delicious. Italië kookboek cadeau 

Uw gegevens
Naam
Adres
Contact
*Na afloop van de kortingsperiode geldt de reguliere abonnementsprijs van €56,25 per jaar en is het abonnement eenvoudig opzegbaar.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Wil je Columbus Travel in het buitenland ontvangen? Neem dan contact met ons op via + 31 (0)20 894 5660 of klantenservice@columbusmagazine.nl